Mozog

Prípravky zamerané na podporu kognitívnych funkcií. Lepšia pamäť, sústredenie, komunikatívnosť, vyššia kreativita, jednoduchšie zvládanie stresu a mnoho ďalších benefitov, ktoré získate zaradením prírodných produktov Herbalus do svojho života.
Odporúčame
Najpredávanejšie
TESTOSTERONUS
Skladom
(3x)
TESTOSTERONUS

Testosterón je kľúčový hormón, ktorý zásadným spôsobom ovplyvňuje rast svalov, silu, vytrvalosť, spaľovanie tukov, sexuálnu funkčnosť a apetít, sebavedomie, kognitívne funkcie, psychickú pohodu a mnoho ďalšieho. Telo ho s pribúdajúcim vekom produkuje stále menej a preto je úplne zásadné jeho tvorbu podporovať. Vytvorili sme unikátnu kombináciu 100% prírodných látok, vďaka ktorým významne podporíte produkciu testosterónu a zároveň celkovú zdravotnú kondíciu.

26,90 €

Novinka
Odporúčame
BYSTRÝ MOZOG
Skladom
(3x)
BYSTRÝ MOZOG

Unikátny doplnok stravy spája silu prírodných látok na optimálne fungovanie mozgu a podporu kognitívnych funkcií. Vďaka kombinácii Ashwagandhy, L-Theanínu, L-Tryptofánu, Ginkgo biloby, Kurkumínu, Piperinu a vitamínu B6 získa váš mozog potrebné živiny pre lepšiu pamäť, sústredenie, jasnú myseľ a vitalitu. Táto účinná kombinácia taktiež podporuje duševné zdravie a posilňuje odolnosť voči stresu.

26,90 €

Novinka
Odporúčame
VITAMÍN D3+K2
Skladom
(3x)
VITAMÍN D3+K2

Kombinácia esenciálnych vitamínov D3 a K2 je kľúčová pre zdravie kostí, zubov, ciev a svalov. V našich zemepisných šírkach mnoho ľudí trpí ich nedostatkom. Produkt VITAMÍN D3+K2 je navrhnutý tak, aby dodal potrebné živiny pre optimálne fungovanie celého organizmu a zároveň napomáhal k normálnej funkcii imunitného systému.

11,90 €

Novinka
Odporúčame
OMEGA 3
Skladom
(1x)
OMEGA 3

Kyselina eikosapentaénová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA) sú prospešné OMEGA 3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré pochádzajú z rybieho oleja. Prispievajú nielen k správnej funkcii srdca a mozgu, ale aj k normálnemu zraku a krvnému tlaku. Tento produkt je obohatený ešte o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom a je tiež dôležitý pre zdravie zraku a kože.

15,90 €