Energia

Mať viac energie, byť produktívnejší, výkonnejší, aktívnejší, nepodliehať ľahko únave, nepoddávať sa lenivosti, byť schopný prežívať život plnými dúškami. To je prianie mnohých ľudí, na splnenie ktorých sme vytvorili hneď niekoľko unikátnych prípravkov.

Často počúvame: "Keď sa mi nechce, je to horšie ako keby som nemohol". Toto konštatovanie je veľmi úprimnou pravdou.
Čím je však spôsobené to, že sa nám nechce? Že nemáme energiu a chuť niečo robiť?

 

Spravidla je ona nechuť / únava / lenivosť spôsobená tým, že nekvalitne spíme alebo máme nedostatok správnych živín.
Mikronutrienty ako horčík, Omega 3 mastné kyseliny či vitamíny D3+K2 sú u väčšinovej populácie prijímané nedostatočne. Niektoré štúdie tvrdia, že dokonca až 70 % ľudí neprijme dostatok základných živín zo stravy. V takýchto prípadoch je na mieste buď výrazne zmeniť jedálniček, alebo tieto živiny začať dopĺňať suplementáciou.

 

Môžete totiž vypiť hektolitre kávy, ale pokiaľ telu nedoprajete to, čo potrebuje k svojej základnej prevádzke - dostatok odpočinku a správne palivo, nebudete sa nikdy cítiť zdravo, spokojne a energicky.

Odporúčame
Najpredávanejšie
TESTOSTERONUS
Skladom
(3x)
TESTOSTERONUS

Testosterón je kľúčový hormón, ktorý zásadným spôsobom ovplyvňuje rast svalov, silu, vytrvalosť, spaľovanie tukov, sexuálnu funkčnosť a apetít, sebavedomie, kognitívne funkcie, psychickú pohodu a mnoho ďalšieho. Telo ho s pribúdajúcim vekom produkuje stále menej a preto je úplne zásadné jeho tvorbu podporovať. Vytvorili sme unikátnu kombináciu 100% prírodných látok, vďaka ktorým významne podporíte produkciu testosterónu a zároveň celkovú zdravotnú kondíciu.

26,90 €

Novinka
Odporúčame
BYSTRÝ MOZOG
Skladom
(3x)
BYSTRÝ MOZOG

Unikátny doplnok stravy spája silu prírodných látok na optimálne fungovanie mozgu a podporu kognitívnych funkcií. Vďaka kombinácii Ashwagandhy, L-Theanínu, L-Tryptofánu, Ginkgo biloby, Kurkumínu, Piperinu a vitamínu B6 získa váš mozog potrebné živiny pre lepšiu pamäť, sústredenie, jasnú myseľ a vitalitu. Táto účinná kombinácia taktiež podporuje duševné zdravie a posilňuje odolnosť voči stresu.

26,90 €

Magnézium - PRE ENERGIU
Skladom
(9x)
Magnézium - PRE ENERGIU

Doplniť telu základné látky a zároveň získať energiu na niekoľko hodín? Áno! Za týmto účelom sme vyvinuli jedinečný prípravok Magnézium - PRE ENERGIU. Nielenže telu dodáte vysoko vstrebateľný horčík, ktorý ovplyvňuje vyše 300 biochemických procesov v ľudskom tele, ale zároveň vďaka extraktom z yerby maté a zeleného čaju dodáte organizmu energiu, vitalitu, zlepšíte svoje kognitívne funkcie, osviežite telo a odbúrate vyčerpanie a únavu.

26,90 €