Telo a pohyb

Naše telá boli stvorené na pohyb. Ide o dokonalý nástroj, ktorý sa sám regeneruje a je možné ho vytrénovať k neuveriteľným veciam. Ak sa však nehýbeme, alebo sa hýbeme zle – škodíme si. Ako telu pomôcť, aby nám vydržalo slúžiť čo najdlhšie?
Odporúčame
Najpredávanejšie
ZDRAVÁ PEČEŇ
Skladom
(5x)
ZDRAVÁ PEČEŇ

Náš unikátny, inovatívny doplnok stravy bol starostlivo zostavený na zlepšenie a udržanie zdravia pečene. Obsahuje vyváženú zmes prírodných látok, ktoré podporujú regeneráciu pečene, detoxikáciu pečeňových buniek, chránia ich pred poškodením a udržujú optimálnu funkciu tohto kľúčového orgánu. S produktom ZDRAVÁ PEČEŇ poskytnete vašej pečeni špičkovú starostlivosť ako v rámci prevencie, tak v rámci ich regenerácie.

26,90 €

Odporúčame
Najpredávanejšie
TESTOSTERONUS
Skladom
(3x)
TESTOSTERONUS

Testosterón je kľúčový hormón, ktorý zásadným spôsobom ovplyvňuje rast svalov, silu, vytrvalosť, spaľovanie tukov, sexuálnu funkčnosť a apetít, sebavedomie, kognitívne funkcie, psychickú pohodu a mnoho ďalšieho. Telo ho s pribúdajúcim vekom produkuje stále menej a preto je úplne zásadné jeho tvorbu podporovať. Vytvorili sme unikátnu kombináciu 100% prírodných látok, vďaka ktorým významne podporíte produkciu testosterónu a zároveň celkovú zdravotnú kondíciu.

26,90 €

Novinka
Odporúčame
VITAMÍN D3+K2
Skladom
(3x)
VITAMÍN D3+K2

Kombinácia esenciálnych vitamínov D3 a K2 je kľúčová pre zdravie kostí, zubov, ciev a svalov. V našich zemepisných šírkach mnoho ľudí trpí ich nedostatkom. Produkt VITAMÍN D3+K2 je navrhnutý tak, aby dodal potrebné živiny pre optimálne fungovanie celého organizmu a zároveň napomáhal k normálnej funkcii imunitného systému.

11,90 €

Novinka
Odporúčame
OMEGA 3
Skladom
(1x)
OMEGA 3

Kyselina eikosapentaénová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA) sú prospešné OMEGA 3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré pochádzajú z rybieho oleja. Prispievajú nielen k správnej funkcii srdca a mozgu, ale aj k normálnemu zraku a krvnému tlaku. Tento produkt je obohatený ešte o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom a je tiež dôležitý pre zdravie zraku a kože.

15,90 €

BIO Algae Detox - SPIRULINA a CHLORELLA v tabletách
Skladom
(4x)
BIO Algae Detox - SPIRULINA a CHLORELLA v tabletách

Tento doplnok stravy je kombináciou BIO Spiruliny a BIO Chlorelly v pohodlnej forme prírodných tabliet. Tabletová forma týchto unikátnych a zdraviu prospešných prírodných rias odbúrava nepríjemnosti spojené s ich prirodzenou chuťou, čo je prakticky jediné ich negatívum. Tieto dve superpotraviny sú plné makronutrientov, živín, minerálov a vitamínov a mali by patriť do bežného života každého, kto sa chce riadne starať o svoje zdravie.

13,90 €